Mijn visie

Ik geloof dat je zelf verantwoordelijk bent om de beste versie van jezelf te worden en het leven te leven zoals jij het wilt. Alleen jij kunt ervoor zorgen dat je gelukkig bent met wat je doet.

Geniet van de natuur, van de zon maar ook van de regen. Van een glas goede wijn met heerlijk eten. Van fysieke én mentale uitdagingen. En van alle momenten die je deelt met de mensen van wie je houdt.

Als je doet wat je echt graag wilt dan is er geen andere uitkomst mogelijk dan echt succesvol te worden en een positieve impact op de wereld om je heen te maken.

Voor mij is een triatlon de perfecte metafoor van het leven. De combinatie van zwemmen, fietsen, hardlopen én voeding is een goede vergelijk met de verschillende aspecten in het leven.

Je kunt nooit succesvol worden als je in één van de onderdelen goed wordt, maar de rest volledig negeert. Ga je volledig voor je werk, maar vergeet je thuis? Of zorg je niet goed voor je eigen lichaam en mindset? En als je helemaal nooit start? Dan zal je nooit succesvol de finish kunnen halen.

“Een droom hebben alleen is niet genoeg, wat je doet om die waar te maken is waar het om draait.”

– Marcel

Mijn verhaal

Al vroeg in mijn leven was sport en persoonlijke ontwikkeling een rode draad in mijn leven. Als kleine jongetje stond ik al op het voetbalveld, met wisselend succes. En rond mijn 8e jaar begon ik met Koreaanse martial art, Hapkido.

Ik werd de jongste in Nederland die zijn zwarte band behaalde, en werd meerdere jaren op rij Nederlands kampioen. Al snel werd het trainen zo’n groot onderdeel van mijn leven dat het ten koste zou gaan van andere dingen in mijn leven, school, werk en stappen met vrienden.

Toen kwam ik tot het inzicht dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn toekomst en ik andere keuzes zou moeten gaan maken als ik mijn dromen waar wilde maken.

Vanaf dat moment ben ik me gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en is mijn passie voor aandelen ontstaan. 

Nu ben ik op een missie om mijn kennis en ervaring met jou te delen. Dit kan zijn over mijn reis in de wereld van beleggen, maar ook over sporten, veganistisch eten of je mindset. 

Mijn overtuigingen

Zorg goed voor jezelf. Voor jou, en voor anderen.

Het grootste cadeau aan de wereld is de beste versie van jezelf zijn. Als je goed voor jezelf zorgt en zowel mentaal als fysiek sterk bent, zul je een veel beter gezelschap kunnen zijn voor de mensen om je heen.

Blijf nieuwsgierig en blijf jezelf altijd verbazen

Zorg ervoor dat je altijd nieuwsgierig bent en bezig blijft om jezelf te verbeteren. Alles wat stopt met groeien, begint met afsterven.

Ben oprecht gelukkig met wat je al hebt, terwijl je alles doet om je dromen waar te maken

Iedereen droomt over een beter leven. Durf die domen te volgen en waar te maken. Vergeet in de tussentijd niet om oprecht gelukkig te zijn met alles wat je op dit moment al hebt.

Mijn zoektocht

Toen ik 18 jaar werd deed ik twee dingen. Het eerste is wat vrijwel iedereen in Nederland doet: beginnen met rijlessen voor mijn rijbewijs.

Het tweede is iets wat bijna niemand doet: ik opende mijn eerste beleggingsrekening.

Ik dacht dat de beurs een goede plek was om gemakkelijk geld te verdienen. En door de jaren heen ben ik op zoek gegaan naar de holy-grail om snel rijk te worden met beleggen. Spoiler-alert: die is er niet.

Wel ben ik door de jaren heen via verschillende strategieën, markten en beleggingsproducten terecht gekomen bij mijn huidige aanpak. Dit is wat voor mij werkt en ook past bij mij als persoon en bij de rest van mijn leven.

Niet meer proberen om snel rijk te worden, maar zeker weten dat je het op een wat langzamere manier wel wordt.

Geld verdienen met beleggen kan goed, en veel ook. Maar gemakkelijk is het niet. Als je niet weet waar je mee bezig bent maak je ook kans op grote verliezen en zelfs schulden.

Ik heb zelf ondergevonden hoe lastig het is om in de beleggingswereld erachter te komen wat echt voor je werkt.

Ik ga jou helpen om je weg te vinden in de wereld van beleggen met een bewezen aanpak. Zodat je niet opgeeft voordat je op het punt komt dat je jouw dromen waar kunt maken. Want het is wél mogelijk, als je de juiste stappen maar neemt.

Pin It on Pinterest

Share This