Selecteer een pagina

Over Marcel

Over marcellagerwerf.com

Dit is mijn persoonlijke blog waar je meer over mij te weten kunt komen. Ik schrijf vooral om mijn eigen gedachten te structureren en voor mezelf wat helderheid te creëren. Je kunt hier alles lezen over mijn road naar de Challenge Triathlon in Almere. Naast sportgerelateerde blogs schrijf ik over plant-based eten, mindset en het bereiken van doelen en dromen in het leven. Ik hoop dat ik je met mijn blogs kan inspireren, motiveren en misschien nog wat kan leren ook.

“Wees een inspiratiebron voor anderen. Wees het licht in de duisternis, de lach om een traan op te vrolijken, wees een student van het leven en wees vooral wie je diep van binnen bent: jij.

Omring jezelf met mensen die in je geloven, die eerlijk en oprecht tegen je zijn. Mensen die je aanmoedigen als jij bijna wilt opgeven en die jou tot de beste versie van jezelf kunnen maken.”

Michael Pilarczyk

Live a healthy, wealty and happy life!

 

Waarom een halve triathlon?

Een van mijn belangrijkste doelen voor dit jaar is het doen van de halve triathlon in Almere. Nou vragen veel mensen zich af waarom ik dat überhaupt zou willen. Zeker als ze horen wat ik er voor doe qua trainingsuren in combinatie met de rest van mijn tijd. Waarom is...

361° Brand Ambassador

Nadat ik een tijdje tevreden op mijn 361° Meraki´s gelopen had kwam ik een post op Instagram tegen waarin 361° Europe een oproep deed voor Ambassadeurs voor het merk. Omdat ik erg lekker loop op hun schoenen besluit ik eens te kijken of ik daar voor in aanmerking kan...

Pin It on Pinterest

Share This